Invitado blijft nog dicht

Tangobar Invitado blijft voorlopig nog dicht tot nader bericht!

(Foto: Voorlopig nodigt Geert nog niemand ten dans uit.)

Uitbater en dansleraar Geert Stragier (51): “Dansen binnen mag nog niet, buiten wel maar met strenge beperkingen. Gezien al die beperking van de mogelijkheden, ook wat het uitbaten van de bar betreft, heb ik besloten om nog niet open te gaan. Ik moet het vooral hebben van evenementen, dansactiviteiten dus,  op zaterdag en zondag en kan dat onmogelijk compenseren met wat drankverbruik aan de bar. Op dinsdagnamiddag staat er altijd een dansnamiddag voor senioren maar wie zou nu al durven komen? Daarom blijf ik nog dicht tot waarschijnlijk eind juni. Dat zal afhankelijk zijn van de evolutie van het coronavirus.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *