Niet open maar thuisleveren

Vanaf 8 juni mag de horeca de deuren heropenen maar niet iedereen gaat dat doen. Elke horeca-uitbater maakt voor zichzelf de rekening en beslist dan open te doen of niet. Zoveel is evident. Den Plezanten Hoek in de Oostendestraat gaat niet open op maandag 8 juni maar blijft verder aan huis leveren.

Zaakvoerder Dirk Delsipee: “Volgens de corona-voorschriften kan ik nog slechts 15 mensen ontvangen. Ik moet me houden aan de afstand van 1,5 meter en moet dus heel wat tafels verwijderen. Mijn zaak is tijdens het weekend, zeker op zondag, heel sterk als tearoom en dan zit het eivol. Tearoom maakt ook het grootste deel van mijn omzet uit en daarvoor heb ik dus een volle bezetting van de zaak nodig. Mijn boekhoudster en ik bekeken alles en de conclusie is dat ik nog niet opendoe.”

“Ik heb inderdaad een terras op de binnenkoer maar tijdens de zomer is het daar ontzettend warm. Vooraan zou ik ook een terras mogen maken. Heb ik vorig jaar even gedaan maar het bleek niet de ideale ligging te zijn.”

“Juli en augustus zijn traditioneel mijn slechtste maanden. Het kan dan ook best zijn dat ik dit jaar tijdens die maanden niet opendoe. ”

Blijven thuisleveren

“We blijven wel gerechten thuisleveren! Die leveringen aan huis zijn duidelijk onze grote troef. Er zijn vaste waarden zoals  kip aan het spit en vispannetje, spaghettisaus, pudding met speculoos maar ook altijd nieuwe gerechten.”
“Bij ons kan je ook ontbijtmanden en zelfs biermanden bestellen. En op donderdag 11 juni leveren we voor het eerst dagschotel aan huis: cordon bleu met extra fijne erwtjes en puree en dat voor 12,5 euro.”

Ontbijtmand Vaderdag

Thuisleveringen Vaderdagweek 8/6 tem 14/6

Kip aan het spit €10,00
Varkenswangetjes met wortelstoemp €16,50
Vispannetje met prei & puree €14,50
Tomaat garnaal €16,50
Spaghettisaus €10,00/kg

Lekkere wijn wit rood of rosé €6,00/fles

Bloemkoolsoep €5,00/liter

Chocomousse €5,00/persoon
Speculoosmousse €6,00/persoon
Vanillepudding met speculoos €5,00/persoon

Bestellen kan via https://www.facebook.com/denplezantenhoektorhout/

of  via 050 69 35 48

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *