KBI Cleaning poetst en ontsmet alles

Kurt Huyghe (40) startte een jaar geleden met KBI Cleaning in de Atelierstraat in Torhout. De firma poetst ongeveer alles en haalde nu ook nog de MM Biozone in huis waarmee het perfect kan ontsmetten. Uiterst belangrijk in de strijd tegen Covid-19.

(Foto: Kurt en Nanne met de Mm Biozone: “moet er ontsmet worden?”)

“Ik was twintig jaar vrachtwagenchauffeur”, zegt Kurt. “Maar na twintig jaar wilde ik ook wel eens iets anders doen en een jaar geleden begon ik met auto’s te poetsen, de binnen- en de buitenkant. Daar kwamen gebouwen en gevels bij en nu werk ik al met vijf mensen. En ik heb een nieuwe loods met woning gekocht in de Atelierstraat. Van het een, kwam het ander…”

KBI Cleaning

“KBI staat voor Kurt, Britt en Italo, dat zijn mijn dochter en mijn zoon. Wij onderhouden flatgebouwen, doen oplevering van appartementen, kuisen gevels, poetsen cafés en restaurants, zijn ook actief in toonzalen van garages…Kortom: wij poetsen alles!”

Nieuw: winkel voor truckaccessoires

Maar oude liefde roest niet…”Ik doe ook nog transport: koeltransport. Twee chauffeurs heb ik in dienst. Soms rij ik ook nog wel eens. “

“We zijn volop bezig de loods in te richten. Er komt een bureel voor mijn administratieve duizendpoot Nanne Declercq en een winkel waar we truckaccessoires en zepen gaan verkopen. Uniek in West-Vlaanderen: truckaccessoires. Alles voor binnen en buiten de vrachtwagencabine. Dat gaat van toeters, lichten tot koffiezetapparaten…
Ook de zepen zijn uiteraard voor vrachtwagens, binnen- en buitenkant.”

MM Biozone

“Door de aanschaf van de MM Biozone streven wij mee naar een veilige en bacterievrije omgeving voor ons en onze klanten. Door het gebruik van deze machine in combinatie met het Ozon-ontsmettingsmiddel desinfecteren wij alles op een veilige manier. Ozon staat voor het meest efficiënte desinfectiemiddel voor alle soorten micro-organismen. Door zijn zeer hoog steriliserend vermogen en zijn zeer sterke, natuurlijke en biologische biocidekracht werkt hij zeer effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels. De Wereldgezondheidsorganisatie erkent Ozon als meest effectieve en veiligste manier tegen het bestrijden van micro-organismen.
Ideaal dus om vlug en toch grondig ruimtes te ontsmetten waar veel mensen komen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *