Daniël wil dromen vangen

Kunstenaar Daniël Joseph gaat op zoek naar hoopvolle boodschappen, naar dromen. Om dat te stimuleren schenkt hij het beeld ‘de dromenvanger’ weg.

Kunstenaar Daniël Joseph: ” ‘De dromenvanger’ is de naam van dit beeld. De dromenvanger die hoopvol is naar de toekomst, die de nachtmerries op de kant schuift en die enkel de mooie dromen mee neemt. Maar er komen betere tijden. Ongetwijfeld heb jij ook een hoopvolle boodschap, een originele vertolking,.. Een tekstje, een gedicht,….er zijn zoveel mogelijkheden om je droom te tonen aan ieder.”

Stuur op naar: danjos@freegates.be

“Kortom dromen die we graag zouden kennen en delen. En uit de inzendingen, liefst tegen 25 juni via danjos@freegates.be, selecteren we dan het mooiste, hoopvolste…. Daarnaast zouden we de tekst, tekening,… op facebook en op fb en website torhoutvandaag posten en krijgt die persoon het beeld (arduin, metaal, papier mache en verf. Hoogte 80 cm).
Dus aan de slag.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *