Visit Torhout zoekt gidsen

Heb jij er altijd al van gedroomd om een toeristische gids te zijn? Of ben je al gids en je wilt je kennis en skills uitbreiden over Torhout? Heb je interesse in toerisme, cultuur, natuur en erfgoed? Dan is Visit Torhout op zoek naar jou!

 

Het is bewezen, de Vlaamse gidsenopleiding is populairder dan ooit! Daar speelt Visit Torhout graag op in. In samenwerking met Spermalie, het volwassenonderwijs, wordt een gidsencursus aangeboden waarbij je wordt opgeleid tot stadsgids van Torhout.

Torhout, een stad in het hartje van West-Vlaanderen, vervult een centrumfunctie voor de omliggende gemeenten. Met een mooi toeristisch aanbod biedt Torhout een waaier aan cultuur en erfgoed. Om dit verhaal te brengen zoekt Visit Torhout geïnteresseerden. Iedereen is meer dan welkom. Zowel kunst- en cultuurliefhebbers, gediplomeerde gidsen, jongeren,…

“Goesting in dit avontuur? Laat deze kans niet voorbijgaan! Visit Torhout en Spermalie toveren jou heel graag om tot een échte, professionele stadsgids”, vertelt Elsie Desmet, schepen van toerisme.

Meer informatie over de cursus vind je op www.visittorhout.be / www.spermalie.be.

De opleiding gaat door bij CVO Spermalie, Snaggaardstraat 15, 8000 Brugge.

 

One thought on “Visit Torhout zoekt gidsen”

  1. Zo’n opleiding tot stadsgids van Torhout zou me wel interesseren.
    Kunnen jullie me meer informatie geven ?
    Marc Decorte
    hofstraat 9
    8820 Torhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *