Circus Barones van 1 tot 5 juli

Het was half maart toen Circus Barones  voorstellingen gaf in Turnhout met haar nieuw programma voor 2020 ‘The Greatest Show’. Door de uitbraak van de Coronacrisis en de lockdown  maatregelen uitgevaardigd door de overheid, moest het circus abrupt met de voorstellingen stoppen. Nu hervat Circus Barones als eerste Belgische circus de voorstellingen en dit in Torhout van 1 tot en met 5 juli. Torhoutvandaag geeft 5 duotickets weg!

Opfrisbeurt

Nicole van Circus Barones: “Ondanks deze zware tegenslag bleef directeur Richard Korittnig, telg uit een circusfamilie sinds 1842 niet bij de pakken zitten.  Door de Stad Dendermonde werd een terrein aangeboden dat plaats bood aan het volledige circus en wagenpark.”

“Van de ruim drie maanden dat het circus immobiel was, werd gebruik gemaakt om met de hele ploeg het wagenpark en materiaal op te frissen. Tijdens het lopende seizoen werd daar niet altijd de tijd voor gevonden.  Ook bleef men repeteren en werden voorbereidingen getroffen om zo snel mogelijk terug op reis te kunnen gaan wanneer de toelating werd verkregen.”

“Dank zij al deze inspanningen kan het circus Barones dat reeds  20 jaar met naam en faam door Vlaanderen reist meer dan ooit in ‘volle fleur’ vertrekken, met een spektakel dat ongetwijfeld jong en oud zal boeien.”

Torhout

“Als eerste plaats wordt de stad TORHOUT aangedaan en dit van woensdag 1 tot en met zondag  5 juli. Dan is Ardooie aan de beurt van  donderdag 9 t.e.m. zondag 12 juli. Daarna kan je het circus terug vinden op de vaste plaatsen aan de kust.”

“Alle voorbereidingen in verband met de veiligheid werden in acht genomen.  De ruime circustent werd zo ingedeeld dat er plaats kan geboden worden aan 160 à 170 personen, tijdig reserveren wordt dus aangeraden !”

“Alle veiligheidsvoorschriften en aanbevelingen,  ook wat de  ticketverkoop betreft  vindt u terug op de website  van  www.circusbarones.com

5 gratis duotickets voor woensdag 1 juli om 18 uur

Torhoutvandaag en Circus Barones geven 5 gratis duotickets weg ter waarde van 50 euro! Die zijn enkel geldig op woensdag 1 juli om 18 uur . 

Hoe win je ze?

Mail naar circusbarones.secretariaat5@gmail.com  met als onderwerp torhoutvandaag en in de body van de mail naam en volledig woonadres.

De lijst ligt dan klaar aan de kassa met de gratis duo tickets.
Er kan maar 1 duo ticket per persoon weggeven worden op het zelfde woon- en emailadres!!!
En  de winnaars moeten zich ZEKER  persoonlijk aanmelden op vertoon van paspoort en e-mail die ze ontvangen..

 ‘THE GREATEST SHOW’ in Torhout

In de circustent op  de parking van het zwembad in de Stad Torhout. GPS: Industrielaan.

Voorstellingen :

Woensdag 1 juli om 15  en om 18 uur

Donderdag 2 juli om 15 uur

Vrijdag 3 juli om 15  en om 18 uur

Zaterdag 4 juli om 15 uur

Zondag 5 juli om 11  en om 15 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *