Comedy Congé Bubbels

Het Gravenhof en driekART vzw organiseren op dinsdag 7 juli 2020 de 1ste Comedy Congé Bubbels op La Terrasse, het pop-up restaurant van Bistro Het Gravenhof , Oostendestraat 343, Torhout. Hans Cools brengt jullie aan het lachen.

Reserveer een unieke chalet met vrienden (van 4 tot 8 personen), geniet van een gezellige maaltijd (keuze uit 1 vlees- of visgerecht) en daarna nodigt driekART vzw een comedian uit voor 45 minuten stand-up humor ! HANS COOLS, rijzende ster in comedy-land, bijt de spits af.

Dit alles voor de prijs van 30 Euro p.p. waarvan 10 euro rechtstreeks naar de artiest gaat ! Reserveer via info@gravenhof.be, of bel 050/21 23 14 en ondersteun zo de horeca- en cultuursector, die we met z’n allen uit deze diepe Corona-crisis moeten sleuren!

Bovenal geniet van een supergezellige sfeer op La Terrasse, lekker eten en een grappige buikspiertraining , het blonde driekART-biertje doet de rest. Corona-proof !

Ontvangst : 19-19.30 uur (graag stipt gelet geplande optreden)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *