Delie & Meulemeester

Fiscaal Bureel Vandevyver & Delie, in de Bruggestraat, heet vanaf nu Delie & Meulemeester Tax & Accountancy.

Luc Delie: “In 1998 werd Fiscaal Bureel Vandevyver & Delie opgericht door fusie van de kantoren van Luc Delie en Roland Vandevyver. Intussen is Roland reeds een tijdje met verdiend pensioen.”

“Sinds 2014 is Joeri Meulemeester toegetreden als vennoot en sedert begin dit jaar ook Nicolas Delie. Zij leiden voortaan  samen het kantoor.”

Nicolas Delie: “Het team blijft echter ongewijzigd. Zo verdwijnt Luc zéker nog niet van het toneel en kunnen we verder rekenen op zijn járenlange expertise in het vak. Samen met onze loyale medewerksters Dorine en Yetti blijven wij ons als team verder voor de klanten inzetten.”

Nicolas Delie en Joeri Meulemeester: “De tijd is rijp voor een verfrissend nieuw logo en een nieuwe naam. We hebben daarbij bewust gekozen om onze familienamen te blijven hanteren en niet een algemene naam, waarmee wij onze persoonlijke aanpak willen blijven onderstrepen. Onze missie blijft immers om een persoonlijke, professionele service aan te bieden – hoofdzakelijk op het gebied van Tax & Accountancy – en om klanten goed mogelijk te begeleiden & mee te denken in hun bedrijfsvoering waarbij we ook belang hechten aan maatwerk.”

 

Binnenkort komt er ook een nieuwe website www.deliemeulemeester.be. Momenteel is die nog in opbouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *