Extra maatregelen De Warande!


Tijdens week 4 worden er extra maatregelen genomen in de strijd tegen het stijgend aantal besmettingen in Torhout. Als je ingeschreven bent voor week 4, verwacht men dat je kind de hele week komt spelen.
Zo wil men vermijden dat kinderen tijdens de week in contact komen met meerdere vrijetijdsbubbels (verjaardagsfeestjes, ander jeugdaanbod ..).

Voorlopig geldt deze regel enkel voor week 4 (27 tem 31 juli).

Om hieraan tegemoet te komen voorziet men volgende week nóg meer aanbod ter plaatse. Het open speelaanbod wordt aangevuld met een exclusieve circusvoorstelling van Duo Berlingo voor alle bubbels, bouwen een virusvrije tribune, springkasteel op vrijdag en nog véél meer! 🎉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *