KM Torhout blijft in derde nationale

Door het gelijkspel tegen Temse en de nederlaag van Ath blijft KM Torhout ook volgend seizoen in derde nationale voetballen. Supporters konden de wedstrijd overigens gratis bijwonen en er was côte à l’os (wel betalend uiteraard) en …Schijt je rijk. Voor alle duidelijkheid: het ene was duidelijk gescheiden van het andere. Jan Vertonghen zag vanop de tribune een goed KM tijdens de eerste helft van de wedstrijd, een nerveus gedoe na de pauze. 1-1 eindstand. En toen kwam de koe. Verloren de juniores van trainer Franky Vanhooren ’s morgens nog in en tegen Loppem (en waarschijnlijk de titel) dan kreeg afscheidnemend trainer Franky Vanhooren dankzij de bonte koe toch een mooi afscheidscadeau van 1000 euro. Een mens zou voor minder een traan wegpinken. 

KM25.jpg
KM26.jpg
KM27.jpg
KM28.jpg
KM29.jpg
KM30.jpg
KM01.jpg
KM02.jpg
KM03.jpg
KM04.jpg
KM05.jpg
KM06.jpg

(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *