Rembo’s klaar voor Tour for life

Op zaterdag 25 april organiseerde ziekenhuis AZ St-Rembert Torhout een spaghetti-avond voor het goede doel : ALS liga België.

Rembo3   

“De opbrengst ondersteunt onze deelname aan Tour for life”, zegt Stefaan Vandekinderen.

Rembo1

“Tour for Life is een volledig ondersteunde achtdaagse wielertour ten voordele van ALS Liga België. In een wielerploeg van tien renners gaan we de uitdaging aan de Alpen, Jura, Vogezen en Ardennen te overwinnen om te finishen op de markt in Torhout. De tour start in Italië op 30 augustus en komt aan op de markt in Torhout op zondag 6 september. De renners, Rembo’s genaamd, zijn allen werkzaam in ons ziekenhuis en zullen een week lang het beste van zichzelf geven. Naast de renners zijn er ook vier  ploegbegeleiders die onze renners tijdens deze tocht zullen ondersteunen. Ze zijn onmisbaar tijdens Tour for Life. Als Rembo haal je een week lang het beste uit jezelf. Elke slag van jouw pedalen levert geld op waarmee een levensreddend medicijn voor ALS-patiënten dichterbij komt.

Als team moeten we 25 000 euro sponsorgeld ophalen ( 2500 euro per renner). Om aan het behaalde bedrag te komen hebben we dus veel steun nodig.”

Rembo2

De fietsers zijn boven v.l.n.r.: Marie-Jeanne Uittenhove, Marc Sinnesael, Sofie Senaeve, Stefaan Bonne, Wim van Haute, Stefaan Vandekinderen, Pieter Mattheus en Marc Gevaert; onder v.l.n.r.: Walter Vanhooren, Jan de Decker, Bram Claeys, Heidi Allemeersch, Nancy Allemeersch en Levi Verscheure.

Sponsoren

“Naast de spaghetti-avond krijgen we ook steun van milde sponsoren.”

Enkele sponsoren waren aanwezig op de spaghetti-avond trouwens. We herkennen van links naar rechts: Jan de Decker (organisator en renner), Marc Vandenberghe (Wijnhandel St.-Antonius), Geert Plaisier en Resa Vandekerckhove (Recordbank Torhout), Norbert Decuyper (Theater ‘t Fonteintje en sociaal fonds van de burgemeester), Filip Boussauw (AZ St.-Rembert), Wilfried Lammens (Sociaal fonds van de burgemeester) en Pieter Mattheus (organisator en renner).

Niet aanwezige sponsors : Deweer Sanitair, Decleir Renault, Flexofytol, Firma EEG, Deloof Omer verwarming, Bouwwerken Koen Janssens, Firma Heyer, Rotary Torhout Houtland, Vandemeulebroecke Davy renovatiewerken , Fietsen Ampe en TVD.

Meer info vind u terug op : rembo2015.wordpress.com   of  www.facebook.com/remboTFL of www.tourforlife.be/rembos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *