Prijswinnaar ‘Gezond Wonen’

Gedurende de maand april 2015, liep in het stadskantoor de tentoonstelling “Gezond wonen”, een interactieve informatiestand die meer uitleg gaf over de al of niet gezonde binnenlucht in onze woning. We brengen 85% van onze tijd door in huis en dus is ventileren noodzakelijk. Naast de informatie die gegeven werd kon je ook deelnemen aan een wedstrijd over gezond wonen. De winnaars waren: Ronny Callewaert, Jacqueline Van den Broucke, Frans Baert, Marie Baert, Wilfried Vandekerckhove, Anje Vandekerckhove, Greta Vancoppenolle, Charlotte Balbaert, Noëlla Pollet en Kristien Corneillie. Zijn kregen elk een rookmelder.

GezondWonen05.jpg
GezondWonen01.jpg
GezondWonen02.jpg
GezondWonen03.jpg
GezondWonen04.jpg
GezondWonen05.jpg
GezondWonen01.jpg
GezondWonen02.jpg
GezondWonen03.jpg
GezondWonen04.jpg
GezondWonen05.jpg
GezondWonen01.jpg

(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *