Tordale zoekt vrijwilligers

Misschien heb jij nog wat tijd of goesting voor één van volgende zoekertjes? Wil je graag nog wat meer informatie? Aarzel niet en bel 050 23 13 65!

Parkies in Torhout

Elke dinsdagavond vindt Parkies plaats. Heb jij goesting om eens mee te gaan als extra begeleider met één van onze groepen? Laat je maar horen!

Fitness

James is een sportieve jonge kerel. Hij wil graag 1 keer per maand naar de fitness (in Torhout of Lichtervelde). Wil jij hem begeleiden en wat uitleg te geven bij de toestellen?

Wandelen

Jackie zou graag geregeld een wandelingetje maken met een vrijwilliger. Jackie is een stille genieter die het fijn zou vinden mocht jij hem meenemen! Ook Marleen houdt van wandelen. Neem jij haar af en toe mee voor een wandelingetje?

Metalfestival Alcatraz

Kim wil graag naar Alcatraz metalfestival op zaterdag 8 augustus in Kortrijk en zoekt hiervoor een begeleider. Als fervent metalfan ging hij dit jaar ook al naar Graspop. Houd jij ook van metal?

Koken voor studiobewoners

Samen met een kookpartner (broer, zus, vriend, partner) goesting om in de potten te komen roeren? Dan ben je in Lichtervelde aan het juiste adres! We zoeken namelijk mensen die op zaterdag of zondag willen koken voor de studiobewoners. Je hoeft zeker geen viersterrenchef te zijn 🙂

Piano of gitaar

Jorne speelt graag gitaar en wil graag zijn repertoire uitbreiden. Kan jij hem wat liedjes leren?
– Vorig jaar leerde Kevin een beetje piano spelen. Hij wil hier graag verder mee door gaan en zoekt iemand die hem nog wat kneepjes van het vak kan bijbrengen.

Uitstapjes, gezelschap

Sarach is een toffe jonge dame. Ze zoekt iemand om af en toe samen met haar iets te doen (bv. iets gaan drinken, een babbeltje slaan, iets bezoeken…). Wil jij graag eens met haar kennismaken om te kijken of jullie gemeenschappelijke interesses hebben?
Ook Marc is op zoek naar een compagnon om af en toe eens iets te gaan drinken. Hij zou er van genieten mocht een vrijwilliger dit met hem willen doen.

Minder Mobielen Centrale in Torhout

OCMW Torhout wil graag een Minder Mobielen Centrale oprichten en is hiervoor op zoek naar vrijwilligers die graag met de auto rijden. Wil je graag meer informatie of ben je geïnteresseerd, mail dan als de bliksem naar lies.bruynooghe@ocmwtorhout.be of bel 050 22 12 33.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *