Buscemi laat Kings of Music dansen

KSJ Driekoningen durfden het aan om een heus festivalletje te organiseren op de parking aan de school van Driekoningen. Dit schitterend initiatief bracht met Superstash (vleugje metal), Capitain ego & the nightshift volunteers (aangename rock), Squadra Bossa futuring Buscemi (dansmuziek) en Sinshaper (beats for ever) niet alleen aardige performers op het podium maar ook een paar honderden muziekliefhebbers op de been. Torhoutvandaag keek en luisterde maar danste niet mee…

KingsOfMusic23.jpg
KingsOfMusic24.jpg
KingsOfMusic25.jpg
KingsOfMusic26.jpg
KingsOfMusic27.jpg
KingsOfMusic28.jpg
KingsOfMusic01.jpg
KingsOfMusic02.jpg
KingsOfMusic03.jpg
KingsOfMusic04.jpg
KingsOfMusic05.jpg
KingsOfMusic06.jpg

(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *