Voorstelling KM Torhout

In Club 110 vond de voorstelling van KM Torhout, derde nationale, plaats. Nieuwkomers Gianni Vandecasteele, Rachid Youssfi, Thomas Grillet, Matthijs Blancke, Laurent Vandamme en Jasper Verheyden moeten de vertrekkers doen vergeten. Met de hervorming van het nationaal voetbal voor de boeg zou KM binnen de top zes moeten eindigen en daarna nog een eindronde moeten spelen, wil het volgend seizoen op hetzelfde niveau aan de slag blijven. Geen sinecure met een spelersgroep die een gemiddelde heeft van 21,7 jaar. Of valt er nog een ervaren appel uit de (spitsen)kast? De sfeer zat en zit er alvast in. Naast de competitie wil KM zich ook tonen in de beker. Werk op de plan en op het veld dus!

VoorstellingKM22.jpg
VoorstellingKM23.jpg
VoorstellingKM24.jpg
VoorstellingKM25.jpg
VoorstellingKM26.jpg
VoorstellingKM27.jpg
VoorstellingKM01.jpg
VoorstellingKM02.jpg
VoorstellingKM03.jpg
VoorstellingKM04.jpg
VoorstellingKM05.jpg
VoorstellingKM06.jpg

(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *