De veelzijdigheid van de Chantilly

Niemand kan zich de Noordlaan in Torhout, zeg maar de ring rond Torhout, indenken zonder de Chantilly. Het restaurant is er al gevestigd sedert 1986. 29 jaar dus maar dat is allesbehalve te zien aan Marc Desplenter en zijn team. Vol overgave en passie bereiden ze de gerechten en ontvangen ze de klanten. En of het nu voor een dagschotel, een menu, een brunch of een pannenkoek met ijs is, iedereen wordt op dezelfde vriendelijke manier geholpen.

IMG_2953

Veelzijdigheid is ongetwijfeld de troef van de Chantilly. Een overzicht…

Van dinsdag tot en met vrijdag is er het verzorgde dagmenu of “de kleine spijskaart”. ’s Namiddags kan je op het overdekte en verwarmde terras genieten van een koffie met een gebakje of een verfrissend ijsje. De pannenkoeken à volonté, van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 14 en 17 uur,  zijn vers gebakken en niet te versmaden. Speciaal is het verjaardagsmenu (elke eerste en derde vrijdag van de maand om 12 en om 19 uur) waarbij een tweede persoon gratis mag meegenieten. Uiteraard kan dit enkel op reservatie (050 21 61 61) . De accommodatie leent zich uitstekend voor allerlei feesten maar ook voor discrete rouwmaaltijden of koffietafels kan u er terecht. Wie liever thuis feest kan vis- en/of vleesschotels afhalen in het restaurant. Als top of the bill is er natuurlijk het brunch buffet à gogo.
Brunch buffet
Elk weekend, op zaterdag vanaf 19 en op zondag vanaf 12 uur, kan je genieten van een koud en warm buffet, vis en vlees. Voor de zoetekauwen is er nog een schitterend dessertbuffet. Luxe koud buffet met o.a. tomaat garnaal, zeetongrolletjes, wulken, rijstslaatje met koningsgarnalen, krabcocktail, rivierpaling, Schotse zalmfilet, gerookte zalm en heilbot, oesters, haringfilets, ansjovis, vissla… Italiaanse ham met meloen, hamrolletjes met asperges, vleessla, pasteien en terrines, slaatjes, groenten en aardappeltjes… Het warme buffetbestaat uit vlees- en visgerechten met bijpassende groenten, aardappeltjes en/of pasta, en sausjes. Wat dacht je van het dessertbuffet: crème brûlée, soesjes, mini-éclairs, Javanais, miserables, chocolademousse, verse fruitsla, ijsjes … Wie dit niet lust kan proeven van het kaasbuffet. Wij laten iedereen alvast even watertanden.

IMG_2956.jpg
IMG_2957.jpg
IMG_2958.jpg
IMG_2959.jpg
IMG_2960.jpg
IMG_2961.jpg
974561[1].jpg
IMG_2897.jpg
IMG_2898.jpg
IMG_2899.jpg
IMG_2900.jpg
IMG_2901.jpg
(c) Apriotief bvba
 

One thought on “De veelzijdigheid van de Chantilly”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *