De veelzijdigheid van de Chantilly

Niemand kan zich de Noordlaan in Torhout, zeg maar de ring rond Torhout, indenken zonder de Chantilly. Het restaurant is er al gevestigd sedert 1986. 29 jaar dus maar dat is allesbehalve te zien aan Marc Desplenter en zijn team. Vol overgave en passie bereiden ze de gerechten en ontvangen ze de klanten. En of het nu voor een dagschotel, een menu, een brunch of een pannenkoek met ijs is, iedereen wordt op dezelfde vriendelijke manier geholpen.

IMG_2953

Veelzijdigheid is ongetwijfeld de troef van de Chantilly. Een overzicht…

Van dinsdag tot en met vrijdag is er het verzorgde dagmenu of “de kleine spijskaart”. ’s Namiddags kan je op het overdekte en verwarmde terras genieten van een koffie met een gebakje of een verfrissend ijsje. De pannenkoeken à volonté, van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 14 en 17 uur,  zijn vers gebakken en niet te versmaden. Speciaal is het verjaardagsmenu (elke eerste en derde vrijdag van de maand om 12 en om 19 uur) waarbij een tweede persoon gratis mag meegenieten. Uiteraard kan dit enkel op reservatie (050 21 61 61) . De accommodatie leent zich uitstekend voor allerlei feesten maar ook voor discrete rouwmaaltijden of koffietafels kan u er terecht. Wie liever thuis feest kan vis- en/of vleesschotels afhalen in het restaurant. Als top of the bill is er natuurlijk het brunch buffet à gogo.
Brunch buffet
Elk weekend, op zaterdag vanaf 19 en op zondag vanaf 12 uur, kan je genieten van een koud en warm buffet, vis en vlees. Voor de zoetekauwen is er nog een schitterend dessertbuffet. Luxe koud buffet met o.a. tomaat garnaal, zeetongrolletjes, wulken, rijstslaatje met koningsgarnalen, krabcocktail, rivierpaling, Schotse zalmfilet, gerookte zalm en heilbot, oesters, haringfilets, ansjovis, vissla… Italiaanse ham met meloen, hamrolletjes met asperges, vleessla, pasteien en terrines, slaatjes, groenten en aardappeltjes… Het warme buffetbestaat uit vlees- en visgerechten met bijpassende groenten, aardappeltjes en/of pasta, en sausjes. Wat dacht je van het dessertbuffet: crème brûlée, soesjes, mini-éclairs, Javanais, miserables, chocolademousse, verse fruitsla, ijsjes … Wie dit niet lust kan proeven van het kaasbuffet. Wij laten iedereen alvast even watertanden.

974561[1].jpg
IMG_2897.jpg
IMG_2898.jpg
IMG_2899.jpg
IMG_2900.jpg
IMG_2901.jpg
IMG_2902.jpg
IMG_2903.jpg
IMG_2904.jpg
IMG_2905.jpg
IMG_2906.jpg
IMG_2907.jpg
IMG_2908.jpg
IMG_2909.jpg
IMG_2910.jpg
IMG_2911.jpg
IMG_2913.jpg
IMG_2914.jpg
IMG_2915.jpg
IMG_2916.jpg
IMG_2917.jpg
IMG_2918.jpg
IMG_2919.jpg
IMG_2920.jpg
IMG_2921.jpg
IMG_2922.jpg
IMG_2923.jpg
IMG_2924.jpg
IMG_2926.jpg
IMG_2927.jpg
IMG_2928.jpg
IMG_2929.jpg
IMG_2930.jpg
IMG_2931.jpg
IMG_2932.jpg
IMG_2933.jpg
IMG_2934.jpg
IMG_2936.jpg
IMG_2937.jpg
IMG_2938.jpg
IMG_2939.jpg
IMG_2940.jpg
IMG_2941.jpg
IMG_2942.jpg
IMG_2943.jpg
IMG_2944.jpg
IMG_2945.jpg
IMG_2946.jpg
IMG_2947.jpg
IMG_2948.jpg
IMG_2950.jpg
IMG_2952.jpg
IMG_2955.jpg
IMG_2956.jpg
IMG_2957.jpg
IMG_2958.jpg
IMG_2959.jpg
IMG_2960.jpg
IMG_2961.jpg
(c) Apriotief bvba
 

One thought on “De veelzijdigheid van de Chantilly”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *