Garage Renault Decleir Autobedrijf bvba nog altijd bereikbaar!

Garage Renault van de gebroeders Geert en Eddy Decleir in de Oostendestraat 258 is nog altijd bereikbaar.

IMG_3215

De huidige werken voor de deur in de Oostendestraat maken het wel even moeilijk maar veilig bij uw vertrouwde garagist raken kan. Hoe? Je rijdt van Don Bosco via de Berkenstraat en de Makeveldstraat tot aan de lichten met de Oostendestraat (GB Carrefour) en slaat daar rechts af! Dat mag! Je rijdt dan aan de rechterkant van de weg en kan zo net tot aan garage Decleir raken. Tien meter verder is de weg afgesloten en wordt hij opgebroken. Even wat hinder maar wegenweken moeten nu eenmaal gebeuren. Zoals gewoonlijk vangt de garage de klanten op met een uitstekende service. Naar verluidt werd er zelfs koffie bijbesteld…

ren16.jpg
ren17.jpg
ren18.jpg
ren19.jpg
ren20.jpg
ren21.jpg
Ren1 (2).jpg
ren2.jpg
ren3.jpg
ren4.jpg
ren5 (2).jpg
ren6.jpg
(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *