Een maand gratis FitClass!

FitClass Torhout is gevestigd in de gebouwen van de Sint-Rembert Scholengroep, meer bepaald in SIVI in de Viaductstraat 10. Up to date fitnesstoestellen die overigens ook door de school worden gebruikt, zorgen ervoor dat je conditioneel terug op peil komt.

FitClass05.jpg
FitClass06.jpg
FitClass07.jpg
FitClass08.jpg
FitClass09.jpg
FitClass10.jpg
FitClass01.jpg
FitClass02.jpg
FitClass03.jpg
FitClass04.jpg
FitClass05.jpg
FitClass06.jpg

Dimitri Verfaillie en Stijn Verschaeve zijn de gezichten van Fitclass Torhout

FitClass is een netwerk van beweegcentra, waar je op een unieke wijze werkt aan jouw gezondheid. “Bij het eerste bezoek vindt de FitAnalyse plaats”, legt Dimitri Verfaillie die de zaakvoerder is uit. “Zo brengen we jouw mogelijkheden en beperkingen in kaart om gezonder en actiever te gaan leven. We adviseren je hoe jij gezond bewegen en sporten, kan integreren in jouw dagelijks leven. Dat is immers heel belangrijk!”

“De volgende stap is het FitClass FitAdvies. Als gediplomeerde inspanningsfysioloog fungeer ik als FitClass coach en meet ik conditie, lenigheid en lichaamssamenstelling. Deze resultaten worden dan gekoppeld aan leeftijd, geslacht en gewicht.”

“Op basis van deze FitMeting wordt een persoonlijk beweegplan opgesteld van 12 weken. Dat plan vertelt je haarfijn hoe je de juiste dosis beweging neemt, hoe vaak je moet bewegen, hoe lang en binnen welke hartslagzone. Je kiest volledig zelf waar en wanneer je oefent: thuis, in de gezonde buitenlucht, tweemaal per week bij FitClass of op een combinatie van deze plaatsen. De trainingen in het FitClass center gebeuren in een kleine groep, onder begeleiding, op afspraak, op muziek in een circuitsysteem en duren een uur. Die trainingen worden in Torhout gegeven door Stijn Verschaeve.”

“Volg je het beweegplan juist op, dan verzamel je FitPunten. Dit unieke puntensysteem zorgt ervoor dat je voldoende beweegt, maar ook – héél belangrijk – dat je niet te veel beweegt. Zo voorkom je overbelasting en oververmoeidheid.”

Test jezelf en FitClass een maand gratis!

FitClass Torhout houdt het laagdrempelig en wil zo zoveel mogelijk mensen aan het bewegen en sporten krijgen. Nog tot eind oktober krijg je 1 gratis fitadvies, waarde 55 euro en 1 gratis maand fitclass waarde 44 euro. Geheel vrijblijvend, letterlijk proeven van de unieke FitClasssfeer! Hoe?

Stuur een mail naar torhout@fitclass.be met als onderwerp fitclasstova en in de mail jouw contactgegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *