Buitenschoolse opvang zet werking in de kijker met ‘geluksboom’ en ‘gelukskoekjes’

Tijdens deze week van het IBO, initiatief voor buitenschoolse opvang, sloegen alle IBO’s in Torhout de handen in elkaar om hun werking in de kijker te zetten.

IBO45.jpg
IBO46.jpg
IBO47.jpg
IBO48.jpg
IBO49.jpg
IBO50.jpg
IBO01.jpg
IBO02.jpg
IBO03.jpg
IBO04.jpg
IBO05.jpg
IBO06.jpg

Michèle Stalmans, diensthoofd IBO Torhout: “We streven er naar alle kinderen in een gezellige sfeer op te vangen. Dus vinden we het ook belangrijk dat de kinderen kunnen kiezen met wie ze spelen, met welk speelgoed, enz. Daarnaast organiseren we tal van leuke activiteiten. Door in contact te komen met andere kinderen werken we ook aan de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden. Samen spelen, een conflict bijleggen, respect voor elkaar,…Het thema van de week van het IBO was dit jaar geluk(t)!. In het stadskantoor versierden de kinderen de ‘geluksboom’ met hun zelf gemaakte knutselwerkjes. En via hun zelf gebakken gelukskoekjes brachten ze het geluk aan de man en de vrouw in de straat en in  het  woonzorgcentrum Sint- Augustinus.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *