Gans Alleen vierde zijn kampioenen

Duivenmaatschappij Gans Alleen (lokaal Café Heidelberg in de Kasteelstraat) zette op zondag 18 oktober zijn kampioenen in de bloemetjes en verwende alle leden en partners met verschillende buffetten. Plaats van het gebeuren: de Turfhauwe. Voorzitter Johan De Ruwe, secretaris Rik Fraeyman, schatbewaarder Michel Scheldeman en bestuurslid Eric Descheemaecker, het bestuur dus, zagen dat het goed was.

Kampioenen

IMG_4985

Fontenay oude: Linda Desutter, Fontenay jaarse: Remi David, Pontoise jongen: Robert Verschaeve, Arras-Clermont oude: Ludo Dewulf, Arras-Clermont jaarse: Rik Fraeyman en Clermont jongen: Albert Kyndt

Ereprijswinnaars

Ereprijs Gans Alleen Clermont oude: Norbert Declerck, ereprijs Gans Alleen Arras jaarse: mevrouw Martelez en Hugo, ereprijs Mark Vanhoutte Fontenay HS: Linda Dezutter, ereprijs Drankcentrale Dewilde Arras jongen: Norbert Declerck, ereprijs Gilbert Dupon Clermont jongen: gebroeders Vandezande, ereprijs Dirk Dejonckheere Clermont jongen: Rik Fraeyman, ereprijs Café Heidelberg Clermont jongen: Albert Kyndt, ereprijs wijkcomité De Nachtegaal Clermont jongen: Norbert Declerck, ereprijs Couture Marie-Rose Clermont jongen: Rik Fraeyman, ereprijs Eddy Deketelaere Clermont jongen: Marcel Standaert, ereprijs Belfius Bank Compiègne jongen: Robert Verschaeve, ereprijs Rouwcenter Decombele Pontoise jongen: Ludo Dewulf, ereprijs Miekado Pontoise jongen: Ludo Dewulf, ereprijs Miekado Pontoise jongen: Ludo Dewulf en ereprijs Café Heidelberg Pontoise jongen: Eric Krekelberg.

IMG_4976.jpg
IMG_4978.jpg
IMG_4979.jpg
IMG_4981.jpg
IMG_4982.jpg
IMG_4984.jpg
IMG_4961.jpg
IMG_4962.jpg
IMG_4963.jpg
IMG_4964.jpg
IMG_4965.jpg
IMG_4966.jpg
(c) Apriotief bvba

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *