Torhout middagstad voor de 1000 km van Kom op tegen Kanker

Torhout werd geselecteerd als middagstad voor de 1000 km van Kom op tegen kanker.  Dit betekent dat op 8 mei 2016 en da’s op Moederdag, alle fietspelotons van Mechelen naar Torhout fietsen, hier tegen de middag neerstrijken en ofwel middagmaal nemen ofwel aflossen met de volgende fietser van hun team die dan kort na de middag terug richting Mechelen vertrekt. Goed voor ongeveer 2000 mensen!

Medewerkers gezocht

De organisatie rekent op de massale medewerking van verenigingen en inwoners .  Ze zoeken: zoveel mogelijk mensen die de fietsers verwelkomen, mensen die willen helpen als vrijwilliger bij de op- en afbouw, verenigingen die ten voordele van Kom op tegen kanker een standje willen uitbaten in het evenementendorp, verenigingen die voor animatie kunnen zorgen  tot de fietsers er zijn, mensen die willen helpen bij de fietsenstalling, bewaking van parkings, bij het middagmaal, kinderanimatie, enz… Wie zich geroepen voelt om mee te werken of wie voorstellen heeft kan zich melden bij Heidi Trio (heidi.trio@torhout.be). Wij geven alvast enkele beelden van de informatievergadering die plaats vond op 21 oktober.

IMG_5092.jpg
IMG_5086.jpg
IMG_5089.jpg
IMG_5090.jpg
IMG_5091.jpg
IMG_5092.jpg
IMG_5086.jpg
IMG_5089.jpg
IMG_5090.jpg
IMG_5091.jpg
IMG_5092.jpg
IMG_5086.jpg
(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *