Hilde Crevits schenkt bh aan Oxfam

Net zoals vorig jaar zamelen achttien Vlaamse lingeriewinkels bh’s in ten voordele van Oxfam-Solidariteit onder het motto Vrouwen ondersteunen vrouwen. Hilde Crevits gaf alvast het goede voorbeeld in Lingerie Tanja dat opnieuw deelneemt aan de actie. Vorig jaar werden daar zo maar eventjes duizend bh’s ingezameld!

IMG_5550

Tanja Werbrouck (zaakvoerster Lingerie Tanja): “Het principe is eenvoudig: oude, nog bruikbare bh’s kan je van 2 tot en met 30 november inleveren. In ruil krijg je een bon van 10 euro die kan besteed worden bij een volgende aankoop. Aangezien de actie vorig jaar zo’n groot succes was, hebben we beslist om die dit jaar te herhalen.”

Het doel van de actie is om zoveel mogelijk oude maar nog draagbare lingerie in te zamelen. De ingezamelde bh’s komen terecht in de Belgische Oxfam-tweedehandswinkels, waar ze aan lage prijzen worden verkocht. Zo kunnen vrouwen die het financieel moeilijker hebben zich toch kwaliteitsvolle lingerie aanschaffen. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar Oxfam-projecten wereldwijd.

IMG_5541.jpg
IMG_5542.jpg
IMG_5544.jpg
IMG_5547.jpg
IMG_5551.jpg
IMG_5553.jpg
IMG_5541.jpg
IMG_5542.jpg
IMG_5544.jpg
IMG_5547.jpg
IMG_5551.jpg
IMG_5553.jpg
(c) Apriotief bvba

Frédéric Van Hauteghem (Oxfam-Solidariteit): “De deelnemende lingeriezaken zamelden vorig jaar niet minder dan 15.000 bh’s in. Goed voor een netto-winst van 25.000 euro: een mooie bijdrage voor Oxfam-projecten wereldwijd.”

Op de facebookpagina kan je de actie volgen: https://www.facebook.com/vrouwenondersteunenvrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *