Eten voor Kom op tegen Kanker

Wie de fietsploegen van Torhout wil steunen die deelnemen aan de 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker kan dat via de maag doen. Op 28 november vindt een warm buffet plaats in de feestzaal van het Houtlandinstituut in de Rijselstraat. Er is een buffet voorzien met vol au vent, stoofvlees en gehaktballetjes in tomatensaus à volonté met groentjes en frietjes en een aperitief is inbegrepen. Vanaf 18 uur kan er worden gegeten zodat ook gezinnen met jonge kinderen nog  gemakkelijk kunnen aanschuiven voor hun kroost naar bed moet.  Wie liever pas een uurtje later komt kan dit perfect. Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen (-12 jaar). Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van de werkgroep Torhout fietst tegen kanker, op de sportdienst en dienst burgerzaken. Intekenen kan nog tot 23 november.

KOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *