School is cool en lesmarathon in het Houtlandinstituut

Op vrijdag 20 november vond in het Houtlandinstituut ‘School is cool’ en een lesmarathon plaats. Leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van de omliggende basisscholen en de eigen basisschool en van de eerste graad secundair onderwijs konden er via allerlei workshops de secundaire school ontdekken. Daarna was er ook nog een lesmarathon tot van 20 uur tot 8 uur ’s morgens ten voordele van de ‘rode neuzen dag’. Workshops: WeVideo, Yoghurtroom, Mini-technopolis, Romeinse keuken, druktechniek droge naald, techniek, levend tafelvoetbal, werken met Ipad, siersmeden, Blender 3D en goochelen met getallen.

Lesmarathon52.jpg
Lesmarathon53.jpg
Lesmarathon54.jpg
Lesmarathon55.jpg
Lesmarathon56.jpg
Lesmarathon57.jpg
Lesmarathon01.jpg
Lesmarathon02.jpg
Lesmarathon03.jpg
Lesmarathon04.jpg
Lesmarathon05.jpg
Lesmarathon06.jpg

(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *