Ontdek op zondag 22 november aula De Bron en zaal De Horizon

Begrafenisonderneming Decombele stelt op zondag 22 november van 10 tot 18 uur de nieuwe aula De Bron en zaal De Horizon in de Oostendestraat 270 in Torhout open voor het grote publiek. De aula kan gebruikt worden voor alle uitvaartdiensten en is voorzien van alle technische snufjes. Alles wordt vanop afstand bestuurd via een centrale computerkamer. In de zaal kan een rouwreceptie worden gegeven of een brood- of warme maaltijd worden genuttigd. Aula en zaal kan men gebruiken vanaf 1 december. Wij nemen u alvast eens mee doorheen de nieuwe gebouwen.

funa21.jpg
funa22.jpg
funa23.jpg
IMG_6748.jpg
IMG_6749.jpg
IMG_6750.jpg
Funa1.jpg
funa2.jpg
funa3.jpg
funa4.jpg
funa5.jpg
funa6.jpg
(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *