Winterchalet in Torhout

Tom en Lore van Het Heuvelhof pakken tot 3 januari uit met een heuse winterchalet. “De Winterchalet haalt de sfeer van de winter en de bergen naar Torhout”, zegt Tom Van Den Heuvel. “We zorgen voor de après ski sfeer…” Het moet gezegd dat kosten noch moeite werden gespaard om van de prachtig gedecoreerde houten tent naast Brasserie Heuvelhof een warm huiselijk nest te maken. “De Winterchalet staat voor gezellig samenzijn. Wij zorgden alvast voor een gevuld programma. Dat kan je terugvinden op www.heuvelhof.be/winterchalet. De Winterchalet kan ook gereserveerd worden.” Openingsuren: woensdag tot en met zaterdag van 18 tot 24 uur, zondag van 15.30 tot 24 uur. Locatie: Oostendestraat 394, Torhout, 050 21 50 01.
Op 26 november is er alvast quality time voor dames…

Torhoutvandaag was er uiteraard bij toen de Winterchalet werd geopend op 19 november. Nestel je maar lekker bij de kerstboom…

IMG_6530.jpg
IMG_6531.jpg
IMG_6533.jpg
IMG_6535.jpg
IMG_6536.jpg
IMG_6537.jpg
heuvel1.jpg
heuvel2.jpg
heuvel3.jpg
heuvel4.jpg
heuvel5.jpg
heuvel6.jpg
(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *