Infoavond Samen Sterker 1 december

Samen Sterker Torhout organiseert op 1 december om 19u30 een infoavond in CC De Brouckère rond groepsaankopen. Wat zijn groepsaankopen? Hoe werkt het? Kan je gratis deelnemen? Wat kan je aankopen? Nog in november kregen 13.000 West-Vlaamse gezinnen die deelnamen aan de groepsaankoop gas en elektriciteit een korting van 28%. Naast gas en elektriciteit kan je ook zonnepanelen, hoogrendementsglas, pellets, hout, mazout, condensatieketels, isolatiemateriaal, … aankopen. Samen Sterker kiest zo mogelijk ook voor duurzame groene producten. Wie er op 1 december niet bij kan zijn kan met al zijn vragen terecht bij de nieuwe lokale contactpersoon Nick Mouton – 0486/31.81.01 – torhout@samensterker.be. Deelname aan de infoavond is gratis en vrijblijvend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *