Groots Sinterklaasfeest met Papa Chico op 2 december in de sporthal

Op woensdag 2 december is het weer zover. De Sint houdt eraan alle Torhoutse kinderen te verwelkomen. Én, hij komt niet alleen. Hij brengt al zijn Pieten mee… De komst van de Sint en zijn Pieten wordt gekaderd binnen de grootse Papa Chico Sinterklaasshow. Papa Chico – o.a. bekend van zijn vele TV-optredens – staat borg voor hoogstaande kwaliteit,  spektakel en entertainment. Een namiddagvullende en smaakvolle voorstelling voor kinderen en hun ouders. Toegang gratis.
En natuurlijk heeft de Sint weer een karrenvracht snoep bij.

Afspraak op woensdag 2 december om 14  uur in de stedelijke sporthal, Industrielaan in Torhout. (Open vanaf 13.30 uur). Einde voorzien omstreeks 15.30 uur. Info: Marc Logghe 050 22 07 70

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *