Zwerfvuilactie op Driekoningen geen succes

IMG_7130

Milieudienst Torhout, het zwerfvuilteam Torhout en schepen van leefmilieu en natuur Elsie Desmet pakken uit met zwerfvuilacties op de Torhoutse wijken. Driekoningen kwam het eerst aan de beurt. Doel: mensen samen brengen die zwerfvuil opruimen.  Dat moest toch het geval zijn op zaterdag 28 november. “Tot onze grote spijt moesten we deze morgen vaststellen dat zo goed als niemand de oproep heeft beantwoord”, stelde Elsie ontgoocheld vast. “Naast Ann van de milieudienst, Antoon onze plaatselijke zwerfvuilpeter en zijn kleinzoon en mezelf was niemand aanwezig. Toch wel heel jammer! Mensen ergeren zich constant aan zwerfvuil langs onze straten, op onze pleinen en in onze groenzones. Met deze actie, die een eerste is van een reeks zwerfvuilacties op de wijken, willen we blijvend de aandacht vestigen op de zwerfvuilproblematiek en hopen we de burgers te sensibiliseren. We zullen deze actie en de voorbereiding van deze actie in de loop van volgende week evalueren.”

IMG_7131

One thought on “Zwerfvuilactie op Driekoningen geen succes”

  1. Voor de allereerste keer was ik er niet bij. Sorry, maar heel de voormiddag hielp ik met het klaarzetten van de zaal voor het eetfestijn t.v.v. 1000km voor Kom op tegen Kanker. Ten onrechte dacht ik dat er op Driekoningen veel volk zou zijn. We gaan er met ons allen de lessen moeten uit trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *