Bak taarten voor Hart Boven Hard Torhout!

Hart Boven Hard Torhout roept iedereen uit Torhout en omgeving op om taarten te bakken voor het goede doel. Op de Sociale Kerstmarkt op zondag 13 december wil Hart Boven Hard een Wereld-dessert-buffet organiseren met desserts uit alle hoeken van de wereld.
Tussen 13 en 14 uur kan u uw taarten of andere desserts afgeven op de markt van
Torhout en vanaf 14 uur is het dan proeven geblazen. Om drie porties Vlaamse,
Europese, Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse, Aziatische, … dessert naar keuze te
proeven betaalt men 3 euro. De volledige opbrengst gaat naar Dokters voor de Derde Wereld. Met het Wereld-dessert-buffet wil HBH Torhout de meerwaarde van diversiteit en samen-leven benadrukken. Wie gratis één of meerdere taarten of andere desserts wil schenken stuurt ten laatste op 6 december een bericht naar torhout@hartbovenhard.be of belt Sofia Lamouchi op 0472/32 26 50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *