Nu ook tijdens de paasvakantie speelpleinwerking in de Warande!

Als thema werd voor de paasvakantie ‘Avontuur met Arthur’ gekozen. Arthur is de aap die de mascotte is van het speelplein en het symbool vormt van het buitenspelen. Alle info over de werking in de paasvakantie werd in een nieuwe brochure gegoten die beschikbaar is op de Jeugddienst in het Vrijetijdshuis op de Markt 1. Net als in de zomermaanden zorgt een team van vrijwillige animatoren, aangestuurd door een hoofdanimator, voor twee leeftijdsgroepen. De kleuters (3- 6 jaar) spelen op het afgesloten boventerrein, de lagere schoolkinderen (6 – 12 jaar) spelen op het grote terrein met bos en avontuurlijke speeltoestellen.             Net als in de zomer staat er elke woensdag een uitstap gepland (inschrijven via webshop.torhout.be) en is er op vrijdag een springkasteel voorzien.

IMG_0032

Nieuw in 2016:
–       Speelpleinwerking in de paasvakantie
–       Een duidelijk tarief van 3 euro per halve dag
–       Als je wil kan je al 1 uur vroeger komen! Vanaf 8u tot en met 17u staan de animatoren klaar.
–       Kinderen die opvang nodig hebben buiten deze uren kunnen terecht bij een opvanginitiatief. Via het vervoersproject Toettoet kunnen ze dan van en naar het speelplein komen. (inschrijven via webshop.torhout.be)
–       Ook bij de lagerschoolkinderen wordt in de voormiddag een extra activiteit aangeboden.
–       Zowel in de voor als de namiddag krijgen alle kinderen een tussendoortje!
–       In de kantine kan je nu ook verse soep kopen in samenwerking met het OCMW in teken van ‘gezonde gemeente’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *