Tiende Spaanse avond in CVO De Avondschool in Torhout

Op vrijdag 18 maart  organiseert CVO DE AVONDSCHOOL om 19 uur naar jaarlijkse traditie een Spaans dans-, eet- en drankfestijn voor jong en oud. Heb je zin om het regenachtige Vlaanderenland voor één avond in te ruilen voor een zuiders spektakel?

5967

Ben je klaar om je dansschoenen aan te trekken en deel te nemen aan een spectaculaire salsa-initiatie? Of misschien voel je er meer voor om, in het bijzijn van enkele compadres, een goed glas Spaanse wijn te drinken? Ook de paella, tapa’s en sangria zijn heel lekker. Als kers op de Iberische taart is er tombola met échte Spaanse prijzen.

5989

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar op de secretariaten van CVO DE AVONDSCHOOL, Rijselstraat 110, Torhout ( 050/21.73.40 ) en Leopold III-laan 1, Oostende ( 059/70.07.10 )

6010

De toegang (inclusief een glas sangria) bedraagt  5 euro. Tel daar nog 10 euro bij en je krijgt er een rijkelijke portie paella bij. De enthousiastelingen die zich in het Spaans uitdossen, ontvangen een gratis tombolalot. Swingen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *