Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout
Keibergstraat
– 18.02.2016 – 17.49 uur – Diefstal – Onbekende(n) hebben nummerplaat van de achterzijde van geparkeerde personenwagen afgevezen en meegenomen.
Noordlaan – 18.02.2016 – 17.50 uur – Inbreuk inzake de uitoefening van ambulante activiteiten – Tijdens patrouille ziet ploeg van de lokale politie Kouter hoe een voetganger zich probeert te verstoppen bij het zien van het dienstvoertuig. Ploeg Kouter gaat over tot controle van de persoon. Betreft T.S. (man, °1953) die van woning tot woning gaat waarbij hij houtsnijwerkjes te koop aanbiedt. Hij beschikt niet over een leurderskaart, de houtsnijwerkjes worden in beslag genomen.
Revinzestraat – 18.02.2016 – 18.23 uur – Sturen onder invloed – Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (E.D., man, °1971 uit Oostkamp) rijdt onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. E.D. wordt bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de cel.
Kortemarkstraat – 19.02.2016 – 05.54 uur –  K.V. (vrouw, °1993 uit Diksmuide) rijdt met haar personenwagen langs de Kortemarkstraat in de richting van Torhout centrum. Even voorbij het kruispunt met de Zandstraat verliest ze controle over het stuur door het gladde wegdek, begint te slippen en de wagen belandt uiteindelijk op het dak in de gracht. K.V. wordt niet gekwetst, haar wagen wordt getakeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *