Tuinen Dieter Castelein geeft nieuwe beurs BAD in Gent een gezicht…

Van 18 tot 21 februari vindt in de Eskimofabriek in Gent het gloednieuw event BAD plaats waar kunst en design centraal staan. Eigentijdse creativiteit staat centraal op deze eigenzinnige beurs die je een totaalbeleving biedt van Belgische kunst en design. De locatie, de Eskimofabriek in Gent, is overigens ook een uiting van creativiteit. De voormalige textielfabriek, hier werd het gereputeerde ondergoedmerk Eskimo geproduceerd, werd omgetoverd tot evenementenhal.

d opgewerkt

BAD gaat op zoek naar Belgische geuren en smaken en organiseert dinners en tastings in de totale sfeerbeleving van de beurs. In dit kader beleef je ook workshops, debatten, literaire salons, film- en fotovertoningen rond Art en Design.

extra opgewerkt

 

Logisch dus dat BAD ook bij aankomst aan de beurs creatief wil scoren. Een poolhouse, een tuin, vijvers, terrassen en uiteraard kunst moeten onmiddellijk de juiste toon van het event zetten. Wie de beurs bezoekt zal dus eerst door de tuin van Dieter Castelein (www.tuinendieter.be), Buro voor Buitenruimten, Laco Project, Hullebusch en Delta Light moeten gaan!

Wie is Dieter Castelein?

Dieter Castelein

Dieter Castelein werkt meer dan tien jaar als zelfstandig tuinaannemer. Het begon voor hem allemaal in het tuinhuis van zijn ouderlijk huis. Na een zestal maanden verhuisde hij naar een hoeve in Koekelare. Na twee jaar werd ook deze plek voor zijn groeiende bedrijf te klein en kocht hij een stuk ambachtszone in Koekelare met loods en woning om zijn machinepark verder uit te breiden. Vele helpende handen maken licht werk en dus wierf Dieter verschillende medewerkers aan: een specialist in het plaatsen van tuinafsluitingen, iemand met ervaring in bio-zwembaden en zwemvijver, een metser en een volwaardig team voor het tuinonderhoud.

“Omdat ik mijn bedrijf wilde structureren om zo efficiënt mogelijk te werken, kocht ik een loods langs de Oostendesteenweg in Eernegem. Efficiëntie, modern materieel, gespecialiseerde medewerkers en onze knowhow laten ons toe totaalprojecten perfect af te werken. Een droom die werkelijkheid werd! Blijven investeren in mens en materieel is de opgave.

Mijn volgende uitdaging is de realisatie langs de Oostendesteenweg van een volledige showtuin waar vijvers, terrassen en de natuur, kunst ontmoeten.”

Tuinen Dieter Castelein

Oostendesteenweg 206

8480 Eernegem

0495 20 95 22

info@tuinendieter.be

www.tuinendieter.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *