Open Campusdagen Vives op zaterdag 27 en zondag 28 februari

IMG_5496

Interesse om bij Hogeschool VIVES te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de open campusdagen. Die vinden plaats op zaterdag 27 en zondag 28 februari, telkens van 13 tot 17u, op elk van de zes campussen: Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Tielt en Torhout. In de campus Kortrijk kan je ook terecht voor het uitgebreid aanbod van onderwijs op afstand.

IMG_3334

Tijdens de open campusdag heb je de kans om je toekomstige campus en vaklokalen te bezoeken, om een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de broodjesbar, het studentenrestaurant, de bibliotheek en de aula’s, en om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de middag. Er zijn rondleidingen en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen …
Campus Torhout
Sint-Jozefstraat 1, 8820 Torhout, tel. 050 23 10 30
Studeren op afstand
Tijdens de open campusdagen is campus Kortrijk the place to be voor alle informatie over studeren op afstand, ook als je op zoek bent naar informatie over opleidingen die georganiseerd worden door een andere campus. De informatiestand over afstandsonderwijs in VIVES Kortrijk is eveneens geopend op zaterdag 27 en zondag 28 februari van 13u tot 17u. Je vindt die in het atrium van het centraal gebouw ’t Forum.
Meer info op www.vives.be en via info@vives.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *