Jary Gilliaert versterkt volgend seizoen de aanval van Torhout KM

afbeelding149

Zoals eerder aangegeven blijft Torhout 1992 KM ook volgend seizoen inzetten op de jeugd. Zo trok de club een derde jonge speler voor volgend seizoen aan. Het kwam tot een overeenkomst met de 18-jarige Jary Gilliaert (30/09/1997). De jonge Oostendenaar komt over van de beloften van Eerste Klasser KV Oostende, waar hij op zesjarige leeftijd begon met voetballen. De aanvaller die al vanaf zijn 15de voor het eerst mocht aantreden bij de beloften en daar dit seizoen al zes keer in de zes wedstrijden die hij mocht starten, kon scoren, was ook nog speelgerechtigd bij de U19 waar hij dit seizoen al 23 keer de weg naar de netten vond. Jary hoopt om net als Tom De Sutter destijds, via Torhout 1992 KM een mooie carrière te kunnen uitbouwen op hoger niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *