Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout
Bruggestraat – 26/02/2016 – 13.49 uur –  Een 15-jarige jongen uit Zedelgem wordt op zijn fiets aangereden door het voertuig van R.W. (man, °1968 uit Torhout). Er wordt geen ziekenwagen gevraagd.
Noordlaan – 26/02/2016 – 16.28 uur – A.V. (vrouw, °1967 uit Kortemark) rijdt met haar voertuig langsheen de Noordlaan in de richting van Roeselare. Wegens de verkeersdrukte beslist ze rechtsomkeer te maken in de richting van Brugge. Bij het keren wordt haar voertuig aangereden in de flank door de motorfiets van G.M. (man, °1975 uit Oostkamp). De motorfiets haalde tijdens het manoeuvre verschillende voertuigen in. G.M. komt bij de aanrijding ten val en wordt overgebracht naar het AZ Sint-Rembert in Torhout. Zijn toestand is niet levensbedreigend. Takeldienst komt ter plaatse om de motorfiets te takelen.
Industrielaan – 26/02/2016 – 16.31 uur – DIefstal – Onbekenden betreden op ongekende wijze het gebouw. Er zijn geen braaksporen. Ze ontvreemden er een compressor van 500 kg, een bladzuiger en een nagelpistool. De compressor stond op een palet. De daders hebben dus gebruik gemaakt van een transpalet om deze te vervoeren. Ze hebben hem via de poort vooraan moeten buiten zetten en met een aanhangwagen of vrachtwagen moeten wegvoeren.
Stationsstraat – 27/02/2016 – 12.49 uur – Onbekenden rijden een geparkeerd voertuig aan langsheen de Stationsstraat. Er is schade aan het voertuig. Er liggen ook (paarse) brokstukken van een aanrijdend voertuig. Na de aanrijding zet de onbekende bestuurder de weg gewoon verder.
Oostendestraat – 28/02/2016 – 01.00 uur- Diefstal zonder geweld – D.V. (man, °1978 uit Koekelare) wordt de toegang tot het café geweigerd door de uitbater waarna hij de nummerplaat van het voertuig van de uitbater trekt en meeneemt. Een ploeg van de lokale politie Kouter merkt D.V. op in de Rijselstraat waar hij zich tracht weg te steken in een deurportaal. Bij controle zet D.V. het plots op een lopen richting Elizabethlaan. Daar raakt de ploeg het spoor kwijt. Er wordt een proces-verbaal opgemaakt voor diefstal en ongewapende weerspannigheid.
Roeselaarseweg – 28/02/2016 – 05.06 uur – Sturen onder invloed – Bij controle legt W.V. (man, °1994 uit Pittem) een ademtest ‘p’ af. Zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
Conscienceplein – 28/02/2016 – 05.37 uur – K.V. (man, °1994 uit Zedelgem) rijdt met zijn voertuig tegen een geparkeerd voertuig. Er is schade aan beide voertuigen. Na afloop legt K.V. een ademtest ‘p’ af . Zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. De procureur des konings wordt verwittigd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *