Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout
Schade
Roeselaarseweg
– Op 13 maart beschadigt S.S uit Oostende om 4.57 uur een steunpilaar van een horecazaak. Hij wordt voor verzorging overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout.
Oostendestraat – Op 13 maart forceren onbekenden op ongekende wijze de toegang tot de parking van een handelszaak.
Markt – Op 14 maart rijdt G.V. (vrouw, °1952 uit Torhout) bij het parkeren  tegen het geparkeerde voertuig van M.D. (vrouw, °1947 uit Torhout). Er is lichte schade aan beide voertuigen ten gevolge van de aanrijding.
Oostendestraat – Op 15 maart beschadigt onbekende op ongekende wijze de nutsleiding langsheen de Oostendestraat.
Werkenstraat – Op 15 maart rijdt een onbekende tegen een geparkeerd voertuig en vervolgt zijn weg.
Aartrijkestraat – Op 16 maart werd een spiegel van een geparkeerde personenwagen afgereden door een voertuig dat de vlucht nam.

Opzettelijke slagen
Burg – Tijdens de carnavalstoet ging K.B. (man, °1975 uit Koekelare) verhaal halen bij een vrouw die zijn 6-jarig zoontje achteruittrok die aan het kijken was naar de stoet vanop de eerste rij.  K.B. nam de onbekende vrouw vast bij haar jas, er ontstond een discussie en een tweede vrouw duwt naar K.B. Een onbekende man komt bij het groepje en stampt K.B. onderuit waardoor hij op de grond valt. Als hij wil rechtstaan om de plaats te verlaten, krijgt hij nog een vuistslag tegen het voorhoofd.

Gauwdiefstal
Karel de Goedelaan
– P.M. (vrouw, °1961 uit Torhout) doet op 14 maart boodschappen in de supermarkt. Ze legt haar portefeuille op een schap boven de voedingswaren en gaat snel achter de hoek nog iets halen. Als ze haar portefeuille wil terugnemen, is deze gestolen door een onbekende dader.

 Bezit verdovende middelen
Markt
– Op 16 maart (00.56 uur) controleert ploeg Kouter naar aanleiding van een verkeersovertreding de wagen van B.B. uit Lichtervelde.  Er wordt een kleine hoeveelheid marihuana aangetroffen alsook een precisieweegschaal. Marihuana en weegschaal worden in beslag genomen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *