Zonneweelde geeft inspiratie voor ieder feest!

De charmante verkleedwinkel Zonneweelde in de Revinzestraat is al 45 jaar een vaste waarde in Torhout. Dit pareltje van een snuisterijparadijs werd doorgegeven van moeder op dochter en is zeker een bezoek waard voor iedereen die inspiratie nodig heeft voor een feestje.

Heidi Storme heeft de winkel overgenomen van haar moeder en verkoopt feestartikelen, verkleedkledij, vuurwerk en doet de verhuur van kostuums. Bij het verhuren komt heel wat werk kijken zoals herstellingen, strijken en wassen maar voor Heidi is het alle dagen feest in haar aanstekelijke winkel.
“We proberen de klant met zijn gekste ideeën vooruit te helpen en contacteren voor hem gespecialiseerde firma’s. Laatst moest ik wel iemand teleurstellen, hij wilde zich verkleden in een frietzak en het mooie kostuum zou te gigantisch zijn voor onze winkel.”

Heidi merkt dat mensen zich de laatste jaren weer liever verkleden of origineel uit de hoek willen komen. Vooral in de winterperiode kan het hier druk zijn, op de typische feestdagen zoals Halloween, Oudjaar en Sinterklaas gaat het goed maar ook voor vrijgezellenfeestjes en verjaardagen komen de mensen naar ons om het allemaal wat zotter in te kleden.

Feestje in aantocht of gewoon zin om eens gek te doen?
Rep je naar Zonneweelde.

Meer info op hun website.

 

IMGP5367 (Custom).JPG
IMGP5368 (Custom).JPG
IMGP5369 (Custom).JPG
IMGP5370 (Custom).JPG
IMGP5371 (Custom).JPG
IMGP5372 (Custom).JPG
IMGP5373 (Custom).JPG
IMGP5374 (Custom).JPG
IMGP5375 (Custom).JPG
IMGP5376 (Custom).JPG
IMGP5377 (Custom).JPG
IMGP5378 (Custom).JPG
(c) Apriotief bvba

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *