Vzw Spi’riet steunt Tordale

Na een uitverkochte eerste editie organiseert Spi’riet op zaterdag 7 mei opnieuw een muzikale avond ten voordele van twee sociale organisaties: Tordale in Torhout en Sprinkel in Zedelgem. Tordale biedt ondersteuning aan zo’n 350 mensen met een verstandelijke beperking. De opbrengst wordt gebruikt voor de aankoop van tablets voor de bewoners van huis1-4 in de Weserstraat. Op 7 mei geven vanaf 19 uur vier bands het beste van zichzelf op de GO!Campus Eureka, Rijselstraat 110 in Torhout: Fongz uit Wijnendale (Nederlandstalige rock), BANDnextdoor (coverband pop en rock) , Long Tall Danny & his Bluescombo (bleus) en Soulvision (funk en disco). Tickets kosten  5 euro in voorverkoop (10 euro aan de deur) en zijn te verkrijgen in het Argentakantoor Leen Tanghe in de Aartrijkestraat, bij Siertex in de Oostendestraat en bij de bestuursleden: Kris Vergote (voorzitter), Dirk Crevits  (secretaris), Stijn Crevits  (penningmeester en webmaster), Evelyne Vergote  (fotograaf en webmaster) en Hans Eecloo (trouwe medewerker).
Meer info op http://www.spiriet.beof op de Facebookpagina vzw Spiriet.

IMG_1270

Op de foto cliënten en begeleiders van huis1-4 en het bestuur van vzw Spi’riet: Kris Vergote, Dirk Crevits, Stijn Crevits en Evelyne Vergote.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *