Squashteam The Move 2 Vanbossel kampioen!

Feest in The Move waar de squashclub voor het eerst een titel mag vieren. “We promoveerden wel al in het verleden maar werden nog nooit kampioen”, zegt secretaris Johan Callewaert. Het herenteam van The Move 2 Vanbossel werd nu dus kampioen in vierde divisie B na een 4-0 zege tegen Kortrijk. . Er is ook nog een herenteam dat uitkomt in vijfde divisie en een damesploeg die in tweede divisie speelt. Competitie wordt op vrijdagavond gespeeld. Uiteraard kan je ook altijd terecht in The Move om recreatief te spelen. Info: The Move, 050 22 22 38 of www.themove.be.

IMG_1280

Teams
Bestuur:
Tom Vandecasteele (voorzitter), Johan Callewaert (secretaris) en Valerie Spriet (penningmeester).
Vierde divisie B: Patrick Caestecker, Kristof Van Look, Johan Callewaert, Geert Destorme, Wim Vandendriessche en Benny Bonje.
Vijfde divisie: Pieter Morre, Pieter Lingier, Pieter Caillez, Christophe Brysse, Alex Snauwaert, Bjorn Crombez, David Vereecke, Arne Franck, Wim Vandepoele, Koen Neuville, Ruben Nauwynck, Tom Vandecasteele en Gino Poublon.
De dames stellen wij later nog eens apart voor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *