Sedaa op 3 april in El Gato Negro!

Op 3 april brengt Sedaa traditionele muziek uit Mongolië in El Gato Negro.

elgato

Een toelichting van Jan en Marleen: “Toen we zagen dat op Sedaa’s Europese tournee nog een blanco avond stond, hebben we meteen contact opgenomen. We werden een paar jaar geleden op een concert van hen compleet overdonderd door de absolute kwaliteit van deze groep. En we zijn bijzonder blij dat we ze hier binnenkort op ons kleine podium mogen verwelkomen. Sedaa staat immers garant voor een beklijvende avond authentieke Mongoolse nomaden-muziek. De warme melancholische klanken van de traditionele paardenviool, de bezwerende, aangrijpende keelzangen, de melodische rijkdom van de dulcimer, de galopperende ritmes…Met een beperkt akoestisch instrumentarium weet Sedaa een weids, betoverend muzikaal landschap op te roepen dat je geen moment loslaat.
Wie hier in februari 2014 het concert van Hosoo & Transmongolia meemaakte, weet dat deze muziek je kan raken tot in de diepste vezels van je hart en ziel. Dit is echt een zeldzaam pareltje om niet te missen.
Zie ook: www.sedaamusic.com
Info

El Gato Negro, Breidelstraat 19, Torhout
Zondag 3 april 2016 om 19 uur.
Inkom 14 euro
Graag reserveren tel 050 22 27 33 of mail mailto: info@elgatonegro.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *