Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout
Industrielaan – Op 20 maart werd een diefstal vastgesteld in een bedrijf. Er werd ingebroken via een afdekplaat op het dak van het gebouw en twee laptops en een printer werden meegenomen.  Het labo van de federale gerechtelijke politie kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.
Markt – 21.03.2016 – 00.10 uur – T.L. uit Aartrijke en J.V. uit Zedelgem zorgen voor moeilijkheden in een café. Ze zijn beiden dronken, worden bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de cel.
Oostwegel – Op 21 maart treft Ploeg Kouter om 2.30 uur een personenwagen aan die geparkeerd staat op de gelijkgrondse berm met draaiende motor. De wagen van D.T. uit Oostende blijkt niet verzekerd te zijn en wordt getakeld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *