Romain Haghedooren en Alexandre Frutos naar Torhout KM

Torhout 1992 KM is verheugd u te kunnen melden dat het twee ervaren spelers kon weghalen bij de buren van Winkel Sport. Het was ondervoorzitter Nico Vermeersch die Romain Haghedooren (Menen 28/09/1986) en Alexandre Frutos (Vitry-le-François 23/04/1982) kon overhalen om voor KM te kiezen.

Allan Deschodt en Romain Haghedooren

Trainer Deschodt en Romain Haghedooren

Romain die in Roeselare woont, zette zijn eerste voetbalpassen bij Jespo Bas-Warneton in 1992. Drie jaar later maakte hij de overstap naar Wervik om een jaar later voor Excelsior Moeskroen te kiezen. Daar bleef hij tot in 2009 met een uitleenbeurt in 2007 aan OH Leuven. Na één seizoen RFC Tournai trok de centrale verdediger naar Molenbeek om in 2012 twee seizoenen voor KSV Roeselare te kiezen.

Allan Deschodt en Alexandre Frutos

Trainer Deschodt en Alexandre Frutos.

Alexandre die in Lezennes bij Rijsel woont, begon zijn carrière bij het Franse Metz waar hij op 18-jarige leeftijd doorbrak in het A-elftal. Met die ploeg speelde de Fransman ook de halve finale van de Coupe de la Ligue. In 2004 trok de aanvallende middenvelder voor één seizoen naar LB Châteauroux en speelde hij de finale van de Coupe de France tegen PSG. Daarna trok hij voor twee seizoenen naar Engeland bij Brighton & Hove Albion. In 2008 kwam hij voor het eerst in ons land spelen bij RFC Tournai. In 2010 trok hij naar KSK Ronse om nog eens twee jaar later voor Oudenaarde te kiezen waar hij in drie seizoenen 29 keer de netten liet trillen.
Torhout KM meldt ook dat Thibault Vandenbussche (30/06/1998) ook volgend seizoen bij Torhout 1992 KM speelt. De ploeg begint zo concrete vormen aan te nemen en telt nu 19 spelers. De sportieve cel blijft verder uitkijken om nog een bijkomende aanvaller aan te trekken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *