Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout
Brand
In de Oostendestraat vond op 24 maart een schoorsteenbrand plaats. De brandweer kwam ter plaatse, er vielen geen gewonden.
In de Akkerwindestraat ontstond op 26 maart brand in de woonkamer van een huis. Brandweer was snel ter plaatse en kon de brand blussen. Er is vooral rookschade in de woonkamer. Op het ogenblik van de brand was er niemand in de woning aanwezig.
Inbraak
Op 25 maart werd in de Spinneschoolstraat ingebroken in school. In en rond de sportzaal werden banken en vuilnisbakken rondgegooid. Boven werd een raam stuk geslagen met een stoel. Daders zijn onbekend.
Schade door onbekenden
In de Brildam rijdt op 25 maart een onbekende vrachtwagenbestuurder de buitenspiegel van een voertuig af.
Op de R34 (op- en afrit autosnelweg) wordt de spiegel van de auto van K.G. uit Torhout afgereden door een vrachtwagen die verder rijdt.
In de Hoedenmakersstraat wordt een portier van een geparkeerde wagen beschadigd door een openslaand portier van een andere wagen. De onbekende bestuurder verlaat de plaats in ongekende richting zonder gegevens na te laten.
In de Kortemarkstraat wordt op de parking van een handelszaak tot twee maal toe tegen een geparkeerd voertuig gereden. Na de aanrijdingen vertrekt de onbekende bestuurder zonder gegevens na te laten.
Onder invloed
In de Ieperse Heerweg legt een vrouw op 26 maart om 5.06 uur een ademtest  ‘p’ af. Haar rijbewijs wordt voor zes uur ingehouden.
In de Heidestraat wordt op 26 maart om 21.20 uur een voertuig onderschept dat aan hoge snelheid langsheen de Noordlaan reed. Bij controle legt de bestuurder uit Ichtegem een ademtest ‘p’ af. Zijn rijbewijs wordt voor zes uur ingehouden.
In de Noordlaan legt een vrouw uit Ichtegem op 27 maart om 5.57 uur  een ademtest ‘p’ af. Haar rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. De procureur des Konings wordt verwittigd.
In de Roeselaarseweg (27 maart 22.53 uur) komt een man uit Ardooie bij het wegrijden van een parking van een horecazaak in botsing met een andere wagen. Hij legt een positieve ademtest af en zijn rijbewijs wordt voor 15 dagen ingetrokken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *