JCI Houtland verhuist met Heerlijk Houtland van de Markt naar de Fraeysstraat

IMG_0503

JCI Houtland organiseert gedurende het weekend van 17 tot 19 juni (Batjes en Nacht van West-Vlaanderen) opnieuw Heerlijk Houtland. Hiervoor verlaten de chefs uit het Houtland hun vertrouwde omgeving om in de Fraeysstraat (parking) hun specialiteiten met lokale streekproducten te bereiden.

IMG_0475

Naast het culinaire aspect van Heerlijk Houtland, staat dit jaar het gezin meer centraal. Er worden activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Terwijl de kleinste onder ons zich kan uitleven op de springkastelen, kunnen de ouders genieten van het EK voetbal op groot scherm.

IMG_0493

Dit alles gaat door in een gezellig tentendorp, die oa. ook voorzien is van een heuse gin-tonic bar. Net als vorige edities is de inkom voor Heerlijk Houtland volledig gratis. Kortom, de ideale plek om te klinken op de zomer met het gezin, de vrienden en collega’s.

IMG_0523

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *