Laat de zon in uw hart met reizen Vandamme

Benny Vandamme organiseert al bijna 30 jaar reizen. Hoewel hij geen toeristische opleiding heeft gehad, konden hij en zijn vrouw zich snel inwerken in de sector. Benny Vandamme vertelt: “Ik heb vroeger veel gereisd en weet zo wat ik belangrijk vind tijdens een reis. De zekerheid die ik mijn klanten biedt, vind je niet op het internet. Veel mensen willen nu ook een reis op maat, samen met hen stippel ik graag alles uit.”

Het uitplannen van reizen doet Benny samen met vijf collega’s. Patrick Monteyne, Vanessa Mevaere, Evelyn Verduyn, Erwin Willemyns en Ninette Dekeyser.
Benny legt uit: “We bieden cruises aan tot reizen met de klassieke touroperator zoals Thomas Cook en Jetair. De laatste tijd verzorgen we veel huwelijksreizen en à la carte reizen zijn ook zeer populair. Als ik zelf reis dan ga ik het liefst op cruise. Het cliché dat zo’n reis te duur en voor snobs is, is al lang doorgeprikt. Voor een deftige prijs kun je al meevaren en genieten van diverse locaties en lekker eten!”, smaalt Benny.

De recente aanslagen in Brussel hebben zijn impact gehad in het bureau van Benny. “De onvoorspelbaarheid van het luchtverkeer en openbaar vervoer zorgen voor veel bezorgde telefoontjes. Wanneer mensen via het internet boeken, kan ik niet veel doen. Wanneer ze niet thuis geraken, moeten ze dan vaak nog enkele dagen bijboeken,” vertelt Benny hulpeloos. “Hadden ze hier geboekt dan kon ik hen via een omweg nog thuiskrijgen…”

Ooit kreeg Benny wel een heel grappig telefoontje. “Een vrouw belde mij op en vroeg of ze Thomas Cook kon spreken. Ik moest haar erop wijzen dat Thomas Cook al meer dan honderd jaar begraven ligt!,” lacht Benny.

IMGP6768 (Custom).JPG
IMGP6770 (Custom).JPG
IMGP6772 (Custom).JPG
IMGP6773 (Custom).JPG
IMGP6774 (Custom).JPG
IMGP6776 (Custom).JPG
IMGP6759 (Custom).JPG
IMGP6761 (Custom).JPG
IMGP6763 (Custom).JPG
IMGP6764 (Custom).JPG
IMGP6766 (Custom).JPG
IMGP6767 (Custom).JPG
(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *