Nieuws uit Politiezone Kouter

Onder invloed
In de Bruggestraat werd op 19 april D.C.  uit Torhout dronken aangetroffen, bestuurlijk aangehouden en overgebracht naar de cel ter ontnuchtering.
In de Schavelarestraat werd op 17 april dan weer een man uit Hooglede aangetroffen die in zijn wagen met draaiende motor lag te slapen op de passagierszetel. Het voertuig stond op de oprit van een vriend. De man legde een positieve ademtest af en zijn rijbewijs werd veiligheidshalve voor zes uur ingehouden.
In de Bruggestraat kwam op 17 april L.D. uit Torhout ten val met zijn fiets en bleek onder invloed van alcohol te zijn.
Vluchtmisdrijf
 Op het Conscienceplein werd een spiegel van een geparkeerde personenwagen afgereden (17 april). Dader onbekend.
Ventweg Zuid – 17/04/2016 -Onbekend voertuig kwam tijdens het kruisen in aanrijding met het voertuig van A.S. uit Oostende. Na de aanrijding reed het onbekend voertuig door.
Koolskampstraat – 15.04.2016.  Bestelwagen (bestuurd door K.V., man, °1978 uit Torhout) werd aangereden door onbekend voertuig dat de vlucht nam.
Ongevallen
Moereveldstraat
– 18/04/2016. Bij het kruisen raken de voertuigen van M.K. (vrouw, °1986 uit Torhout) en L.G. (vrouw, °1991 uit Torhout) elkaar met de buitenspiegels. De schade bleef beperkt tot enkele kleine krasjes in beide spiegelkappen.
In de Vredelaan (15 april) verloor een bestelwagen zijn aanhangwagen die tegen een tegenligger terecht kwam. De wagen werd zwaar beschadigd maar de Torhoutse bestuurster was niet gewond.
Wijnendale-Stationsstraat – 14.04.2016 –M.D. (vrouw uit Torhout) veroorzaakte tijdens het keren op de weg een ongeval waarbij de wagen van A.G. uit Ichtegem werd weggekatapulteerd. A.G. werd licht gewond maar haar wagen was niet meer rijvaardig en moest uit de gracht worden getakeld.
Op 14 april kwam een twaalfjarige fietser ten val in de Waterhoekweg door de kiezels op de baan. Hij werd licht gewond naar het ziekenhuis gebracht.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *