Nieuws uit politiezone Kouter

Ongevallen:

In de  Guldenvlieslaan op 20 april rond 7 uur – Aanrijding tussen moto (bestuurd door S.C., man, °1974 uit Torhout) en personenwagen (bestuurd door E.K., vrouw, °1980 uit Torhout) thv kruispunt met de A. Deleustraat. Enkel stoffelijke schade. S.C. blijkt niet in het bezit te zijn van een geldig RB (moto), PV opgesteld.

In de Oude Wijnendalestraat op 20 april rond 9uur – Vrachtwagen is moeten uitwijken voor andere vrachtwagen en weggezakt in de berm. Takeldienst komt TP om vrachtwagen uit de berm te takelen. Tijdens de werken wordt de straat volledig afgesloten voor alle verkeer. Om 11.30 uur is de baan terug vrij.

In de Zeeweg Zuid  op 20 april rond de middag – Tijdens het kruisen wordt spiegel van personenwagen (bestuurd door R.V., man, °1982 uit Ichtegem) afgereden door onbekende tegenligger die de vlucht neemt.

Diefstal

In de Ambachtstraat  op 20 april rond 7 uur– Diefstal met braak – Onbekende(n) zijn over de omheining van de terreinen van vrachtwagenbedrijf geklommen. Daar hebben ze deur van een nieuwe vrachtwagen geforceerd en hebben ze uit de vrachtwagen een krik genomen. Ze hebben 2 wielen van de vrachtwagen verwijderd (vrachtwagen werd op houten blokken gezet) en aan de kant geplaatst. Ook van een andere vrachtwagen werden de bevestigingsbouten verwijderd maar niet de wielen. Uiteindelijk zijn ze vertrokken zonder iets mee te nemen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *